Skolfotografering 2023

Nu är det dags för årets skolfotografering och SpectraBILD kommer till din skola för att fotografera alla elever.

Vi kommer att fotografera både klasser och/eller enskilda elevporträtt. För att ni ska kunna ta del av bilderna behöver vi era kontaktuppgifter. När bilderna är klara kommer vi att skicka ut personliga koder så att ni kan se bilderna och beställa.

Obs! Att lämna era kontaktuppgifter nedan innebär inget köptvång.

 

Bilder och fotoprodukter beställer ni i vår webshop. Med hjälp av uppgifterna i formuläret nedan kan vi skicka en personlig kod till varje familj där ni sedan beställer det eller de foton ni vill ha. Ni förbinder er alltså inte till någon beställning i det här skedet utan registrerar bara era uppgifter så att vi kan skicka er personliga kod när bilderna är klara.

 

Skolkatalogen

Skolkatalogen förhandsbeställs dock redan i det här skedet med hjälp av formuläret nedan. Detta för att veta hur många skolkataloger vi ska trycka upp. Katalogen innehåller gruppbilder med namn på skolans alla elever, klasser och personal.

 

Beställd katalog skickas hem med Postnord så fort den är färdig. I kuvertet medföljer en faktura för betalning inom 30 dagar. Ni kan alltid ångra ert köp i enlighet med den allmänna reklamationsrätten.

Elevinformation

Vårdnadshavare

Adress

Ja
Nej
Granska igenom formuläret noga innan du skickar informationen. Se t.ex. till att rätt skola är vald och att era kontaktuppgifter är korrekt.